Posts

Sampin songket tenun koleksi Raya 2018.

Image
Tinggal beberapa bulan aje lagi nak masuk bulan Ramadan & Shawal. Rasanya macam baru sangat je selesai celebrate New Year hari tu. Biasalah roda-roda kehidupan kan... ala-ala tayar kereta F1 dah sekarang. Cepat sangat pusing dia tu. Sedar-sedar dah habis getah tinggal rim aje (tengkorak kita la tu). Semoga hari-hari kemudian kita lebih baik dari hari-hari sebelumnya ok, InsyaAllah. 
Dalam sibuk melayan kerenah semua tu tanggungjawab kepada masyarakat perlu ditunaikan.... dan apa yang masyarakat perlu bila hampirnya musim raya cenggini ? Kalau bab kuih Raya, kasut Raya, karpet Raya, tudung Raya semua tu sememangnya bukan kami expertnya. Tapi kalau bab sampin Raya top & trendy, kain songket nak buat baju Raya gojes & elegant YES kami ada.
Tanpa kita lengahkan masa, saya kasi intro sikit lah koleksi sampin songket Raya HOT STUFF 2018 AQ Songket. Tapi dalam ni kita tak mampu nak letak kesemuanya ok sebab terrrrlalu banyak, jadi untuk preview FULL COLLECTION SONGKET kami boleh…

" Berapa ribu you beli samping tu datuk ? "

Image
"BERAPA RIBU BELI SAMPIN TU DATUK ?"

"Memang nampak macam tu tapi harga dia tak ada mahal mana pun" jawab datuk x.

"Pergi survey dekat album fb AQ Songket. Macam-macam jenis ada sana"....

Sekadar dialog dalam drama tak siap hehehe.
Sampin songket semi exclusive kualiti terbaik untuk kategori harganya.Rm400 FREE postage SELURUH Malaysia.kemas berplastik dan berkotakorder/pertanyaan/bantuan : +60102270138 












Untuk koleksi sepenuhnya boleh datang melawat Facebook kami AQ Songket.


Sebarang pertanyaan/order/bantuan boleh terus hubungi/whatsapp kami di +60102270138


April collection

Image
New collection for April 2017 uploaded to Facebook shop. Semoga pencarian dan pembelian songket anda lebih menyenangkan selepas ini (^^). Jom MASUK KEDAI...kita shopping kain hehe. di sini saya sertakan beberapa contoh samping songket dari koleksi eksklusif kami. Serious rugi kalau tak pergi tengok sekarang sebab stok sangat limited ;) 








Jadi apa tunggu lagi, Jom masuk kedai online kami di facebook AQ Songket. Mudah sangat nak shopping sana sebab anda boleh hubungi kami terus melalui chat atau Private message. InsyaAllah respon pantas akan diberikan \(^^)/ 


n;) se
s

Sampin Songket Exclusive, stylish design 2014 - March special

Image
Kami percaya ratusan koleksi songket tenun tangan kami pasti memeningkan sesiapa sahaja yang ingin membuat pilihan. Bukankah matlamat utama SHOPPING ONLINE adalah untuk memudahkan...kan :) Hehe, tapi nak buat macam mana, sebab stok baru sentiasa & sentiasa masuk dalam koleksi kami, ganti & silih berganti (songket den botinkek-tinkek, hehe) . Walaubagaimanapun InsyaAllah kami sentiasa dalam usaha untuk membantu anda dalam proses pemilihan/pembelian songket terbaik anda. Di sini kami sertakan beberapa model sampin songket tenun design terkini, top & trending 2014 dari AQ songket / AQ Fashionist (^^)v Enjoy

Saiz : 2 . 25++ meter Harga : RM 850  Best Price : RM 750
Saiz : 2 . 25++ meter Harga : RM 850  Best Price : RM 750
Saiz : 2 . 25++ meter Harga : RM 850  Best Price : RM 750
Saiz : 2 . 25++ meter Harga : RM 800  Best Price : RM 700
Saiz : 2 . 25++ meter Harga : RM 800  Best Price : RM 700
Saiz : 2 . 25++ meter Harga : RM 850  Best Price : RM 750
Saiz : 2 . 25++ meter Harg…