Sunday, 12 November 2017

" Berapa ribu you beli samping tu datuk ? "



"BERAPA RIBU BELI SAMPIN TU DATUK ?"


"Memang nampak macam tu tapi harga dia tak ada mahal mana pun" jawab datuk x.

"Pergi survey dekat album fb AQ Songket. Macam-macam jenis ada sana"....

Sekadar dialog dalam drama tak siap hehehe.
  • Sampin songket semi exclusive kualiti hasil tenunan sama dengan sampin eksklusif.
  • Rm400 FREE postage SELURUH Malaysia.
  • kemas berplastik dan berkotak
  • order/pertanyaan/bantuan : +60102270138










Untuk koleksi sepenuhnya boleh datang melawat Facebook kami AQ Songket.

Sebarang pertanyaan/order/bantuan boleh terus hubungi/whatsapp kami di +60102270138



Tuesday, 4 April 2017

April collection

New collection for April 2017 uploaded to Facebook shop. Semoga pencarian dan pembelian songket anda lebih menyenangkan selepas ini (^^). Jom MASUK KEDAI...kita shopping kain hehe. di sini saya sertakan beberapa contoh samping songket dari koleksi eksklusif kami. Serious rugi kalau tak pergi tengok sekarang sebab stok sangat limited ;) 


Detail up close..halus perincian dia.

ini pula dari pandangan front elevation :) tenunan kemas & rapi.

Ini semua baru sikit tau. Banyak lagi cantik-cantik dalam facebook kami <3

Gabungan warna harmoni penuh berseni

nak cari yang floral macam ni ke ? ...

atau macam ni ? ...

Kalau minat diamond shape macam ni pun kami ada (^^)

Jadi apa tunggu lagi, Jom masuk kedai online kami di facebook AQ Songket. Mudah sangat nak shopping sana sebab anda boleh hubungi kami terus melalui chat atau Private message. InsyaAllah respon pantas akan diberikan \(^^)/ 



n;) se
s

Saturday, 15 March 2014

Sampin Songket Exclusive, stylish design 2014 - March special

Kami percaya ratusan koleksi songket tenun tangan kami pasti memeningkan sesiapa sahaja yang ingin membuat pilihan. Bukankah matlamat utama SHOPPING ONLINE adalah untuk memudahkan...kan :) Hehe, tapi nak buat macam mana, sebab stok baru sentiasa & sentiasa masuk dalam koleksi kami, ganti & silih berganti (songket den botinkek-tinkek, hehe) . Walaubagaimanapun InsyaAllah kami sentiasa dalam usaha untuk membantu anda dalam proses pemilihan/pembelian songket terbaik anda. Di sini kami sertakan beberapa model sampin songket tenun design terkini, top & trending 2014 dari AQ songket / AQ Fashionist (^^)v Enjoy


Saiz : 2 . 25++ meter
Harga : RM 850
 Best Price : RM 750

Saiz : 2 . 25++ meter
Harga : RM 850
 Best Price : RM 750

Saiz : 2 . 25++ meter
Harga : RM 850
 Best Price : RM 750

Saiz : 2 . 25++ meter
Harga : RM 800
 Best Price : RM 700

Saiz : 2 . 25++ meter
Harga : RM 800
 Best Price : RM 700

Saiz : 2 . 25++ meter
Harga : RM 850
 Best Price : RM 750

Saiz : 2 . 25++ meter
Harga : RM 850
 Best Price : RM 750

Saiz : 2 . 25++ meter
Harga : RM 850
 Best Price : RM 750

Saiz : 2 . 25++ meter
Harga : RM 850
 Best Price : RM 750

Saiz : 2 . 25++ meter
Harga : RM 850
 Best Price : RM 750

Saiz : 2 . 25++ meter
Harga : RM 850
 Best Price : RM 750

Saiz : 2 . 25++ meter
Harga : RM 850
 Best Price : RM 750

Saiz : 2 . 25++ meter
Harga : RM 850
 Best Price : RM 750

Saiz : 2 . 25++ meter
Harga : RM 850
 Best Price : RM 750

Saiz : 2 . 25++ meter
Harga : RM 850
 Best Price : RM 750

Saiz : 2 . 25++ meter
Harga : RM 850
 Best Price : RM 750

Ok kalau nak letak semua yang baru memang korang tak akan berhenti scroll mouse tu, hehe. Untuk  koleksi sampin songket tenun tangan selebihnya, anda boleh ke Facebook kami di AQ Fashionist atau klik link untuk kualiti sampin di bawah ni .


Dekat sana nanti bolehlah survey & pilih yang mana satu berkenan atau kalau susah nak buat pilihan boleh hubungi kami terus melalui 

sms/whatsapp : 0102270137

Terima kasih :)

Wednesday, 18 September 2013

Smile at the NEW songket exclusive arrival :D

Sekian lama menanti kemasukan stok baru akhirnya dapat juga :) 

Memang sebelum ni kami ada post a few pictures sampin design Terengganu yang baru tapi tu sebenarnya bukan new arrival pun huhu , cuma sampin yang belum sempat kami letak dalam koleksi kami. Songket buat perap dalam simpanan eheehe. Sampin-sampin yang kami upload ni memang new arrival punya, janji (^^)/. Beberapa helai ada yang lebih kurang sama designnya, tapi kebanyakan yang lain design baru dan fresh :)

You all semua santap-santap lah mata tu dulu ,mana tahu ada yang berkenan boleh "pull the trigger" & kami konfim akan bagi THE BEST PRICE punya, janji juga (^^)/







Ok, ni baru a few je tau belum semua lagi. Kalau nak letak GEDEBUK semua terus memang letih la tangan you all kena scroll turun kan :) Tapi takpe, you all kalau nak tengok lagi, boleh terus ke link galeri songket online untuk songket tenun kami, A.K.A Galeri songket online terbesar ^^


Dah sampai sana tu, "pusing-pusinglah" dulu dalam galeri kami ye. Kalau dah ternampak yang berkenan Private Message kami terus untuk order. Kalau nak tanya-tanya dulu pun boleh sebab kita  boleh bincang sampin macam mana yang sesuai dengan gaya penampilan si pemakai nanti. Yang penting anda berpuas hati dengan produk dan layanan kami. Insya Allah kami layan semua macam VIP gitu, hehehe.

Terima kasih semua <3





Saturday, 15 June 2013

Songket baru koleksi Raya 2013

Selang seli hari berganti sedar sedar Ramadan dah hampir tiba. Alhamdulillah tahun ni dapat rezeki berpuasa dgn isteri tersayang. Kalau dulu masa membujang, puasa bertemankan rakan & keluarga. Alhamdulillah kali ni dapat merasa masakan berbuka dari isteri ;-) hehe. Gembira.

Ok.. Cukup bahagian back story tu semua. We have great news ^_^

Supply songket baru untuk Hari Raya sudah pun sampai ! Hehe. Makin meriah koleksi songket kami tahun ni. Ingatkan tak banyak yang akan masuk, tapi nampaknya.... Letih lah juga nak mengambil gambar satu per satu nanti :-)

Kami ada songket berbunga, motif diamond, tradisional, modern, yang biasa-biasa, yang sederhana, yang eksklusif, extra eksklusif... U name it,  we have it ^_^ Sesuai untuk semua jenis majlis, bukan untuk raya je ni. Boleh juga untuk mereka yang nak nikah atau nak buat hantaran sekali. Perfect for all.

Apa-apapun, happy berpada-pada. Jangan ingat nak beraya sakan sahaja ye. Ramadan jangan diringankan, dimudah-mudahkan. Sama sama menghayati bulan mulia dengan amal molek sempurna :-) InsyaAllah.

Terima kasih
Alif Q
0102270138
Facebuku : www.facebook.com/aqfashionist

Thursday, 13 June 2013

Songket pertama kami

Dalam diam diam AQ terfikir-pikir, selama 1 tahun bersama AQ Songket ni, songket mana yg pertama sekali dijual. Pencetus momentum kepada perniagaan. Pembakar semangat pada AQ utk teruskan. Sehelai songket yg membuka jalan & memberi inspirasi. Hmmm... Mestilah AQ ingat hehe. Ini lah dia songket nya. Masa 1st jual murah murah je dulu. Testing market. Hehe :-)

Kalau siapa siapa yang masih berkenan design ni, kami masih ada dalam 2 atau 3 helai. Boleh hubungi AQ di 0102270138 atau what's app di 0102270137. P. S: Tapi kalau nak tgk koleksi yg lain boleh terus ke Facebuku kami di www.facebook.com/aqfashionist Salam :-)

Monday, 10 June 2013

Kehalusan tenunan yang melampau

Kalau sebelum ni ad perkara-perkara yang melampau ramai yg tk suka, tapi dalam kes ni pasti ramai happy (tak dapat pakai sendiri, dapat tgk pn jadi). Songket kami kali ni datang dengan design paling halus kami pernah dapat berserta motif padat rapi.

Sekali pandang nampak kepenuhan motif &  tanah / background tenggelam dalam corak &  warna songket. Kami rasakan Songket baru kami ni sesuai sangat untuk mereka yang inginkan keunikan &  lari dari corak-corak songket yang tipikal &  biasa-biasa :-).

Kesinambungan motif & warna memainkan peranan Penting dalam design songket &  koleksi kami kali ini antara kegemaran kami kerana permainan corak &  warna yang unik &  kreatif ^_^ jadi kalau ada yang berminat nak cari songket (yang murah, sederhana, atau eksklusif semua kami ada) both lah terus ke link ini >> songket paling cantik

Nanti anda akan di bawa terus ke page facebuku kami. Jangan lupa "like"  ok, sebab nnt senang untuk anda tahu perkembangan terkini kami dengan muat turun koleksi songket-songket terbaru dari masa ke semasa :-)

Jumpa di facebuku & kita berbual panjang kat sana ya nnt ^_^

P. S : Raya dah dekat tau. Puasa 34 hari je lagi ^^